Cartu l-a batut cu gheata in cap pe Tanase

ProSport a aflat o întâmplare terifiantă din trecutul lui Tănase, care spune multe despre temperamentul lui Sorin Cîrţu. Căpitanul stelist a fost bătut cu o gheată cu crampoane turnate în 2006, când "Sorinaccio" antrena FC Argeş.
Steliştii au scăpat de Cîrţu chiar înainte de confruntarea directă de duminică. Iar MM, primul om din fotbal care l-a acuzat pe "Sorinaccio" că bagă autobaza în poartă, nu se mai poate teme de tactica antrenorului oltean de origine. Din cauza gestului său care a şocat Europa, cel de a sparge cu piciorul un geam de la banca de rezerve în timpul meciului din Liga Campionilor cu Basel, Cîrţu a fost dat afară de Paszkany. Iar Tănase poate răsufla uşurat. Nu va mai fi nevoit să-l înfrunte pe omul care i-a provocat cea mai urâtă amintire din cariera sa.


Pe vremea când actualul căpitan al Stelei evolua la FC Argeş, acesta a avut parte de o corecţie severă aplicată de Sorin Cîrţu, imediat după un meci pierdut în 2006 la Mioveni în faţa lui FC Naţional, scor 2-3. În finalul jocului, la scorul de 2-2, Cristi Tănase a primit o minge la mijlocul terenului, dar a pierdut balonul, iar la acea fază, Naţionalul a câştigat prin golul lui Daniel Marin. La vestiare, Cîrţu a făcut o criză de nervi. Iar foşti jucători ai săi care au fost de faţă povestesc ce i-a făcut lui Tănase. "Nea Sorin era fiert, cei care îl cunosc ştiu despre ce vorbesc. A luat o gheată şi l-a lovit în cap pe Cristi. Săracu', de-abia a scăpat din mâinile lui Cîrţu datorită lui Irimescu", ne-a povestit un fost jucător sub protecţia anonimatului.
Continuarea, aici