Promoție Centenară! Pegas celebrează aniversarea de 1 Decembrie 1918-2018 cu o ofertă memorabilă


Pentru că povestea recurentă a tuturor oamenilor care iau contact cu acest brand este legată de amintirea primei biciclete a copilăriei, iar majoritatea celor care cumpără biciclete pentru copii, fac acest lucru tocmai pentru a transmite din generație în generație acest atașament, venim în sprijinul lor cu o supergarantie, cea de 100 de ani, la cadru.
(În imagine – campioanele mondiale și olimpice la gimnastică Nadia Comăneci și Teodora Ungureanu)
În acest fel și copiii și nepoții noștri pot păstra și colecționa, bicicletă copilăriei lor, Pegas.
La Pegas, cadrul este elementul distinctiv, gândit și conceput în România, reflectând personalitatea brandului nostru și considerăm că merită să dăinuie în timp.
Se pun la bătaie 100 de Bicicletele, cu 100 de ani garanție la cadru și reduceri masive. Pentru că am crescut împreună și am perfecționat calitatea produselor, ne asumăm faptul că aceste biciclete vor dura și mai mult de 100 de ani , așadar garantăm pentru ele.
Campania are motto-ul “ Noi suntem aici pe veci stăpâni” și vrea să pună în valoare figuri celebre care se constituie în elită culturală și intelectuală a României și care întâmplător sau nu îndrăgesc brandul Pegas și folosesc bicicletele.
România unită împlinește 100 de ani iar Pegas 46. Să sperăm că împreună vom prinde cel puțîn 1000.
Campania este insotita de o piesa ale carei versuri sunt:
“Așa cum e bicicletă Pegas la români/ Tot așa om fi aici cu toți pe veci stăpâni/ Dăm pedala cu pedala/ C-o istorie milenară.
100 de ani de românia, 46 de ani de Pegas/ 100 de biciclete cu 100 de ani garanție/ Intră pe bicicletapegas.ro și/ Dă o gheară, dă o gheară,/ Cu promoția centenară!”
Promoție limitată în perioada 3-17 dec în limita stocului disponibil.