Ne-am obișnuit cu bolile, ni se pare firesc să ne îmbolnăvim și apelăm cu prea mare ușurință la medicamente. În ultimii ani însă, dezvoltarea medicinei a dus la un progres științific major, descoperind în profunzime funcții și stări ale corpului fizic.

Introducerea Medicinei Integrative în sistemul de sănătate mondial a extins cunoaÈ™terea „corpurilor” mental, emoÈ›ional, afectiv, sufletesc È™i spiritual. Aceste corpuri se află în profunzimea fiinÈ›ei umane.

„Vindecătorul” din noi se activează atunci când avem cunoaÈ™terea È™i înÈ›elepciunea de a înÈ›elege fiinÈ›a umană în integritatea ei. Natura umană È™i natura înconjurătoare ne oferă remedii perfecte È™i individuale pentru vindecare È™i armonie interioară.

Condusă de aceste convingeri, echipa Centrului Holistic Soma nu și-a pierdut niciodată încrederea și a reușit să-și concretizeze un vis mai vechi, acela de a face cunoscute și accesibile cât mai multe metode alternative și complementare de întreținere și cunoaștere a corpurilor subtile.

Centrul Holistic Soma http://www.holisticsoma.ro/ din BucureÈ™ti – un adevărat univers de vindecare, ne oferă prin specialiÈ™tii È™i dotarea sa, o gamă variată de servicii complete, ce acoperă diagnosticarea non invazivă a stării de sănătate, recomandarea È™i efectuarea de tratamente naturiste, alternative È™i complementare personalizate, aplicarea diverselor metode terapeutice, consilierea psihologică, nutriÈ›ională sau pentru dezvoltare personală È™i spirituală.









ÃŽn cabinetele centrului puteti apela la: medicina integrativă – evaluarea stării de sănătate cu aparate de biorezonanță, iridologie, analiză tegumentară, psihoterapie integrativă, terapie Scenar, terapie CranioSacrală, terapie florala Bach, masaje terapeutice, Access Bars, conÈ™tientoterapie, meloterapie, cristaloterapie, astrologie, consilere nutriÈ›ională, Slim Start – program pentru slăbire È™i eliberare emotională, coaching È™i consiliere pentru dezvoltare personală etc.





Și cum vorbim de un Centru Holistic, la SOMA nu puteau să lipsească spațiile generoase și cochete în care puteți participa la diverse exerciții meditative, meditaţii cu boluri tibetane, Hatha Yoga, sau la ateliere, seminarii şi workshop-uri, ce se adresează stării de bine şi sănătăţii omului privit ca un întreg, trup-minte-suflet-spirit.

Serviciile şi activităţile Centrului se adresează atât adulţilor, cât şi copiilor.









Conduşi de pasiunea pentru sănătate şi motivaţi de rezultatele pozitive obţinute de persoanele care s-au adresat deja Centrului de-a lungul anilor, echipa de profesionişti care vă întampină la Centrul Holistic SOMA s-a extins, oferind actualmente servicii de top în domeniul terapiilor şi metodelor holistice de întreţinere, cunoaştere şi vindecare.

Pentru a afla mai multe detalii despre Centrul Holistic SOMA http://www.holisticsoma.ro/ ) şi oamenii ce formează echipa sa, vă invităm să îi păşiţi direct pragul la adresa din str. Soldat Alexandru Magatti nr. 9, sector 3, Bucureşti.

Şi cum sănătatea şi starea de bine merită toată atenţia noastră, vă vom ţine în continuare la curent cu activitatea detaliată a Centrului, în articolele şi materialele video ce vor urma.