Implantologul Sorin Găgeanu vorbește la Neatza despre fenomenul cicloturism

Sorin Găgeanu, implantologul român de la Artistic Dent, care a străbătut Europa pe bicicletă, a vorbit la emisiunea Neatza de la Antena 1 despre fenomenul cicloturism și planurile lui de viitor.
În 2015, implantologul a pedalat pe bicicletă 1400 km pe ruta Bruxelles – Malmo. Pentru asta el a traversat  5 ţări în 15 de zile, după ce a călătorit cu 2 avioane, un feribot şi 2 trenuri. În 2016, împreună cu Andrei Rozescu, a parcurs pe bicicletă 2400 km în 36 de zile în Turul Marii Britanii. Pentru asta au trecut prin 10 ţări, în care au poposit la 21 de gazde şi au schimbat 9 feriboturi şi 3 avioane.
În 2017, Sorin Găgeanu şi Andrei Rozescu au făcut Turul Italiei, străbătând Sardinia, Corsica şi Sicilia, o expediţie care ar urma să se desfăşoare în perioada. Sorin mai practică boxul şi participă la semimaratoane. La clinica lui se merge cu plăcere şi seninătate, fiind un loc unde se pot citi cărţi de dezvoltare personală, se bea ceai, ba se fac şi masaj de reconfortare. De asemenea, Sorin Găgeanu se implică în numeroase acţiuni sociale, de educaţie şi ecologizare.
Floriana Iacob, reporter Neatza, în direct, din Parcul Herăstrău, a aflat de la Sorin Găgeanu, medicul român care a străbătut Europa pe bicicletă, ce reprezintă cicloturismul în România. Poți urmări emisiunea AICI: