(VIDEO) Meci demonstrativ între naționalele jurnaliștilor și artiștilor în cadrul Turneului Interparlamentar de Fotbal

Naționalele de fotbal ale jurnaliștilor și artiștilor vor susține o partidă demonstrativă, duminică, 30 iunie, ora 12:10, pe stadionul din Mogoșoaia, în cadrul Turneului Interparlamentar de fotbal, informează Revista Sport Magazin.
Naționala jurnaliștilor, campioană olimpică și mondială en-titre, care este sponsorizată de Superbet, Alexandrion Group și Aqua Carpatica, a participat recent la Olimpiada APSM de la Chișinău, în timp ce naționala artiștilor este multiplă campioană mondială.
În ultima confruntare, naționala de fotbal a ziariștilor a învins, cu scorul de 4-2, selecționata similară a artiștilor, într-un meci caritabil pentru Leon, băiețelul lui Kamara, disputat la sala Alexandreea Club Fitenss@Spa.
Camera Deputaților, în parteneriat cu Federația Română de Fotbal, va organiza, în perioada 27 – 30 iunie, ediția din anul 2019 a Turneului Interparlamentar de Fotbal. (www.cdep.ro/ifc2019).
La competiție vor participa echipele parlamentelor din Italia, Georgia, Turcia, Serbia, Ucraina și România. Echipele sunt formate din 14 jucători și un membru al staff-ului tehnic.
image description
Festivitatea de deschidere va avea loc joi, 27 iunie, ora 18.30 (sala ”I.G. Duca”, nivel P1), când va avea loc și tragerea la sorți a echipelor.
Meciurile se vor desfășura pe stadioanele din Buftea și Mogoșoaia.
Turneul Interparlamentar de Fotbal este o acțiune organizată anual de parlamentele naționale din diferite țări, fiind un eveniment care își propune să contribuie la dezvoltarea cooperării dintre instituțiile legislative și la crearea de noi oportunități de cooperare bilaterală și multilaterală.
Echipa de fotbal a Camerei Deputaților a participat la edițiile anterioare ale turneului, fiind de trei ori vicecampioană, iar la turneul de anul trecut, organizat în Antalya de către Marea Adunare Națională a Republicii Turcia, a obținut locul întâi.
În consecință, ediția din anul 2019 a Turneului Interparlamentar de Fotbal are loc în România, iar echipele sunt așteptate să sosească la București în data de 27 iunie și vor pleca în data de 1 iulie.
În afara activităților sportive, în programul acțiunii sunt incluse vizite ale Palatului Parlamentului și Muzeului Satului.
Programul Turneului Interparlamentar de Fotbal:
Joi, 27 iunie
18.30 – Deschiderea oficială a Turneului Interparlamentar de Fotbal
           – Prezentarea turneului, tragerea la sorți a echipelor și validarea grupelor
20.00  – Fotografie de familie
Vineri, 28 iunie
10.00  – Meciurile din grupe
16.00  – Meciurile din grupe
Sâmbătă, 29 iunie
10.0012.00  – Meciuri
Duminică, 30 iunie
10.00  – Finala mică
12.10  – Meci demonstrativ – Echipa artiștilor vs. Echipa presei
13.00  – Finala mare
15.00  – Ceremonia de acordare a premiilor (diplome și medalii)
15.30  – Conferință de presă