Aqua Carpatica, partenerul oficial de hidratare la Karpatia Horse Show 2019


Karpatia Horse Show deschide drumul către Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.
Karpatia Horse Show ediția a VI-a, singurul eveniment ecvestru de acest nivel din România, are loc anul acesta în perioada 27 – 29 septembrie, găzduind un Concurs Complet Internațional de 4*, reprezentând o nouă premieră pentru sportul românesc. Cai și călăreți din toată lumea vor reveni la Florești pentru un eveniment sportiv unic în Europa de Sud-Est care le va aduce punctaje valoroase pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.
Domeniul Cantacuzino de la Florești, Prahova, va fi din nou gazda spectacolului unic al echitației de top mondial, unde eleganța și performanța sportivă se vor împleti și de această dată cu prestigiul istoric, dând tonul general al celor trei zile petrecute în aer liber alături de cai.
Evenimentul invită la o evadare completă din cotidian pentru prieteni și întreaga familie, la doar o oră distanță de București și Brașov. Organizatorii au pregătit si numeroase activități pentru un public variat, printre care se numără ateliere creative, demonstrații ecvestre, tir cu arcul, experiențe culinare, aventura park, târg de lifestyle ecvestru, programul cuprinzând, de asemenea, numeroase alte surprize, inclusiv concerte în aer liber.
Fundația Domeniul Cantacuzino Floresti vă invită să susțineți educația copiilor din localitate care au mare nevoie de rechizite la începerea noului an școlar.
Pe cuprinsul celor trei zile de Karpatia Horse Show vă așteptăm cu drag la eveniment, prilej cu care veți putea face un gest nobil pentru cei peste 150 de copii cu situație materială limitată de la Școala Gimnazială din Florești Prahova.
În sprijinul acestui demers s-au alăturat partenerii de la AQUA Carpatica, mulțumindu-le și pe această cale pentru implicare.
Astfel, toți cei care vor aduce rechizite vor primi în schimbul gestului un cadou simbolic: o sticlă de AQUA Kids.
Copiii din Florești vor primi, de asemenea, o serie de rucsăcei personalizați AQUA Kids.
Vă așteptăm la standul Karpatia Horse Show unde voluntarii vor colecta rechizitele aduse de voi și pentru care vă mulțumim anticipat!