Tarja Turunen în Bucuresti

Tarja Turunen filmează la București un DVD cu cea mai mare producție rock a ei de până acum:"360 Degrees. The very best of Tarja", care este susținută de Aqua Carpatica.

Regina muzicii simfonice rock revine în România pe 23 ianuarie pentru a oferi publicului o noapte memorabilă, în care va interpreta alături de 17 muzicieni toate hiturile care au făcut-o celebră.

Tarja va prezenta un concept ce se va desfășura exclusiv la București, pe scena Circului Metropolitan: o viziune 360 de grade, susținută de proiecții special gândite să le ofere spectatorilor o experiență muzicală intimă la superlativ. Fanii prezenți la concert vor scrie istorie alături de artistă, care va filma acest show și-l va lansa pe DVD.

Soprană lirică, pianistă și compozitoare, Tarja Turunen a fost vocea emblematică a celei mai iubite trupe de rock metal simfonic, Nightwish. După ce a părăsit band-ul, în 2005, a dezvoltat rapid o carieră solo de succes, devenind una dintre cele mai cunoscute voci feminine ale rockului internațional. Tarja este o artistă exceptională care are abilitatea unică de a combina duritatea rock-ului cu suavitatea muzicii clasice.