Implantologul Sorin Găgeanu, interviu în exclusivitate la „Neatza cu Răzvan și Dani”


Implantologul Sorin Găgeanu (Artistic Dent), un pasionat al ciclismului de andurață, a oferit un interviu în exclusivitate la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani de la A1.


„O cursă unică. Mi s-a părut un eveniment extraordinar, care se întâmplă din 4 în 4 ani. Realmente am avut senzația că particip la Olimpiadă. Am pedalat alături de brazilieni, indieni, japonezi, sau rutieri din SUA.


Aveam un singur gând în cap, să ajung la final. Și atunci ce mai simți.. te doare fundul, te dor mușchii, te dor picioarele, ți-e somn, îți vine să te oprești, dar am avut puterea asta și voința asta de a duce la final un proiect.


M-am întrebat ”cum ajung eu la final? cum mai fac eu înca 450 de km?” Atunci a fost un moment mai delicat, dar nu a existat gândul abandonului. Mai ales că mă așteptau soția și copilul la final. Era imposibil să nu ajung la final.


E foarte important la astfel de curse de anduranță, psihicul. Deoarece fizicul după 3 nopți nedormite, în care ai dormit 3 ore jumătate în 3 nopți, nu mai există. Totul e doar cu mintea.


Faptul să ai așa în minte că ajungi la familia ta, că îți trimite o poză în timpul cursei, într-una din pauze primești o poză cu fetița ta, cum zice și ea ”Ale tati!”. E fabulos! A fost un moment extraordinar, eram cheaun, debusolat, dar faptul că am văzut bucuria din ochii lor să mă vadă la final mi-a trecut totul instant”, a spus Sorin Găgeanu.


După cursă, Sorin a cerut-o în căsătorie pe Diana, pe inelul de logodnă fiind inscripționat PBB (Paris Brest Paris) și o bicicletă.
„În ultimii 40 de km, pur și simplu mintea mea rațională de medic nu putea să înțeleagă cum puteam să pedalez atât de bine pe ultimii km. Am pedalat într-o forță extraordinară. Nu-mi venea să cred, mintea se gândea ”bă da cum pot picioarele să pedaleze în halul ăsta că nu-mi explic”. Dar numai gândul că ajung acasă, ajung la familia mea”, a încheiat implantologul de la Artistic Dent.