Canal 33 stabilește, la împlinirea a 3 ani, un nou record mondial pentru cel mai lung talk-show

În 17 martie 2020, exact la 3 ani de la prima emisie a postului de televiziune Canal 33, Alexandru Răducanu, fondatorul postului, împreună cu echipa sa, stabilesc un nou record mondial pentru cel mai lung talk-show din lume: 72 de ore și 18 minute, informează Business Philosophy.
Recordul urmează a fi validat și certificat de Guiness World Records în următoarea perioadă. De-a lungul acestor ore Alexandru a susținut, non-stop, interviuri cu aproape 100 de invitați , personalitați marcante din economie, cultură, politică, educație, antreprenoriat, dezvoltare personală, spiritualitate, care au adus publicului cunoaștere autentică, informații interesante și utile, ce îmbogățesc spiritul. 
Dată fiind diversitatea invitaților, subiectele și temele abordate au fost multe și variate. Contextul social în care ne aflăm, de pandemie, a făcut însă ca în multe interviuri să fie atinsă tema crizei generată de pandemia cu care se confruntă umanitatea. Într-o perioadă în care oamenii au preocupări și îngrijorări majore cu privire la sănătate, în care criza de pandemie pune sub semnul întrebării însuși stilul de viață, mentalități, valori și atitudini, Canal 33 a reușit să aducă prin acest talk-show de record mondial o abordare echilibrată a acestor provocări, care recunoaște necesitatea respectării măsurilor impuse de autoriăți,  îndemnând la respectarea lor, dar care oferă în același timp idei și soluții constructive, nu doar pentru a trece cu bine această perioadă, dar chiar pentru a ne folosi de ea pentru o evoluție semnificativă, la nivel individual și colectiv, pe toate planurile.
Talk-show-ul a putut fi urmărit non-stop atât pe cablu, cât și pe internet, pe canalul de YouTube al postului, și este un succes de echipă. Toți realizatorii de emisiuni, invitații permanenți și colegii din regia tehnică, voluntari și prieteni, susținători pe YouTube, au fost alături de Alexandru Răducanu, l-au încurajat permanent și l-au susținut. „M-am simțit susținut, m-am simțit protejat, m-am simțit îngrijit, m-am simțit sprijinit, am simțit permanent că totul este sub control, sunt foarte, foarte impresionat de ceea ce a făcut fiecare dintre voi, acest succes nu ar fi fost posibil fără contribuția fiecăruia dintre voi, vă mulțumesc!”, a spus Alexandru Răducanu, adresându-se întregii echipe la finalul talk-show-ului. „De asemenea mulțumesc tuturor oamenilor care ne-au trimis gânduri bune, care ne-au transmis energie pozitivă, tuturor telespectatorilor. Îi mulțumim și Cristinei Țopescu, acolo unde este, pentru tot ce a făcut pentru Canal 33, și îi trimitem toată iubirea noastră”, a adăugat el.
Noul record pentru cel mai lung talk-show din lume urmează a fi validat și certificat de Guiness World Records, iar emisiunile din cadrul lui vor putea fi urmărite pe canaluld de YouTube al stației.
„Acest talk-show a fost, pentru noi toți, un test, o lecție, o demonstrație că, atunci când trecem prin momente foarte dificile, când ne este foarte greu, când mintea ne spune că nu mai putem, mai putem. Putem face lucruri mari, dacă ne propunem, fiecare dintre noi. Ne putem depăși limitele. Acest succes este pentru Canal 33 o sărbătorire a 3 ani de activitate, dar și o sursă de inspirație, un început pentru noi proiecte mari și frumoase pe care le vom realiza împreună”, este concluzia lui Alexandru Răducanu.
Pentru a urmări sărbătorirea succesului la finalul celui mai lung talk-show din lume, accesați linkul https://youtu.be/QYRj8IEdyYw