Fundația Alexandrion și KinetoFit te învață cum să faci sport acasă

Activitatea fizică nu trebuie neglijată în această perioadă. Vă va ajuta să vă mențineți în formă, dar și să vă păstrați o stare de spirit foarte bună.
În acest sens, Fundația Alexandrion și KinetoFit te învață cum să faci sport acasă, oferindu-vă programe online cu diverse exerciții fizice #stamacasa. Pentru mai multă distracție, îi puteți implica pe cei mai mici sau pe cei mai în vârstă membrii ai familiei.
Expertul în kinetoterapie Dragoș Luscan, care i-a pregătit printre alții pe Horia Tecău, Florin Mergea, Simona Halep sau Cristina Neagu, ne va prezenta în cîteva episoade ce programe speciale pot fi făcute din confortul propriei locuințe și cu ceea ce aveți la îndemână.
Despre Fundația Alexandrion:
Fundația a avut de-a lungul timpului parteneriate cu echipe de handbal (U Alexandrion Cluj și CSA Steaua Alexandrion), dar si mai multe echipe de fotbal (Universitatea Craiova, CSM Politehnica Iaşi, ASU Politehnica Timișoara, Petrolul Ploieşti, Concordia Chiajna, Universitatea Cluj, Metaloglobus București, Unirea Urziceni, Steaua Bucuresti și Dinamo Bucuresti), iar unele parteneriate se desfasoara si in prezent. Fundația susține de asemenea și alte sporturi ca: golf, rugby, ciclism, box, polo,volei, tenis de camp etc. Ani la rând, Fundația Alexandrion a sprijinit nu doar echipe sportive, ci și Comitetul Olimpic Sportiv Român, la trei Olimpiade: cea de la Atena, Londra și Beijing.
Trofeele Alexandrion, care onorează performanța internațională a sportivilor români, au avut în februarie 2020 cea de-a cincea ediție si este in prezent cea mai importanta a gala a sportului romanesc.
Compania Alexandrion Group prin Fundatia Alexandrion este una dintre cele mai importante companii din Romania ce sustin sportul. In medie, in ultimii  5 ani,  peste 200 de actiuni anual au fost dedicate sportului prin Fundatia Alexandrion si peste 100.000 de mingi  de fotbal, handbal, baschet, rugby sau volei au fost oferite celor care doresc sa faca sport, in perioada de care vorbeam.