Nou produs al sucurilor Ana Are, care ajută la întărirea imunității



Dacă nu ați aflat că Ana e mai mult decat un mit al manualelor din clasele primare, atunci vă spunem noi că Ana Are la Țifești o livadă imensă cu mere, afine, cătină, vișine sau caise. O gramadă de fructe pe care o transforma în sucuri delicioase, 100% naturale, fără zahăr adaugat.
Ana Are respectă natura, valorifică generozitatea acesteia și încearcă să elimine poluarea industrială. Ana Are oferă oamenilor fructe și sucuri de calitate produse în România și încearcă să le ofere copiilor noștri o lume colorată, sănătoasă și gustoasă.
Ana Are susține un stil de viață sănătos, iar fructele alese, atent culese, alături de liniile tehnologice performante asigură un aport ridicat de vitamine și nutrienți produselor. Ana Are poftă de viață pe care o investește în crearea sucurilor 100% naturale și doar fructe alese atent culese, fără zahăr adăugat, îndulcitori și fără conservanți.
Acum, Ana Are a lansat pe piață un produs care ajută la întărirea imunității – Ana Are Raw Juice cu mere și cătină. Sucurile sunt presate la rece și procesate ulterior prin HPP (High Pressure Processing), ceea ce face ca produsul să fie proaspăt, cu un mai mare aport de nutrienți și vitamine, ținând cont că nu mai trece prin procedee de pasterurizare, fiind totuși valabil pentru o perioadă mai îndelungată, 30 de zile.
„Este un suc obținut prin presare la rece, care are prezervate toate vitaminele din fructele folosite, ajutând astfel la întărirea imunității”, spune Daniel Guzu, fondatorul și patronul brandului Ana Are.
Brandul Ana Are a apărut dintr-o puternică legătură emoțională a domnului Daniel Guzu cu pământul Vrancei. Este strâns legat de amintirile vii din copilaria dânsului, când munca pământului alături de bunicul său îi aducea o mare bucurie. Numele este simplu, însă puternic, recunoscut în folclorul românesc, utilizat în literatura noastră, în legătură cu glasul pământului și în foarte strânsă conexiune cu fructele.