KinetoFit, partener al evenimentelor sportive organizate de Alexandrion Group

 Vedete din lumea fotbalului precum Ionel Dănciulescu, Ovidiu Herea sau Marius Niculae au participat la meciul demonstrativ organizat de Alexandrion Group pe frumoasa arenă din Berceni.



Meciul a avut si o componentă caritabilă, cu scopul de a  ajuta un tânăr junior al clubului de fotbal din Berceni, care întampină probleme serioase de sănătate.

Partida s-a disputat între selecționata Alexandrion Group și o echipă ce a reprezentat Ilfovul.

Din echipa Alexandrion Group au făcut parte foști fotbaliști și actuali antrenori, precum Mugur Bolohan, Gigel Coman, Dan Balauru, Ionel Dănciulescu sau Gabi Manu, dar si Directorul de Marketing Sportiv al Alexandrion Group, Valentin Popescu.

La meciurile demonstative KinetoFit are grijă de jucătorii implicați în aceste evenimente deosebite.

 KinetoFit este locul care răspunde nevoilor corpului dumneavoastră și care aduce soluții inovatoare de recuperare medicală, sport, wellness, pregătire fizică și nutriție. Centrul este dotat cu tehnologie de ultimă generație, care asigură confort și siguranță.

La KinetoFit, fiecare pacient primește tratamentul adecvat nevoilor sale, devenind astfel mai bun din punct de vedere fizic si psihic. Recuperarea pacinetului și controlul deplin asupra sănătății proprii sunt principalele obiective. Aici se face primul pas spre schimbarea stilului de viață.

Contact KinetoFit – Strada Banu Antonache 51, etaj 1 (zona Floreasca)
Sector 1, București – 
0766 593 500