Brandul Wet, primul Hard Seltzer fabricat în România după o rețetă proprie, a fost lansat pe piața autohtonă



 Pe piața autohtonă a băuturilor alcoolice a fost lansat brandul Wet, primul Hard Seltzer fabricat în România după o rețetă proprie. Principalul său diferențiator este că Wet este produs cu apă minerală naturală din sursa AQUA, cu arome naturale discrete, nu dulci și conținut moderat de alcool (4,5%).

Wet Hard Seltzer este produs în România cu tehnologii de ultimă generație, după o rețetă proprie. Procesul de producție constă în mixul ideal dintre siropul natural din fructe aromate (într-o cantitate moderată pentru a putea menține un conținut extrem de mic de calorii), apa minerală naturală AQUA și alcoolul de origine agricolă.

Wet Hard Seltzer este mai ușor de băut decât oricare altă băutură alcoolică, este ‘ready to drink’ datorită dozei de 330 ml și, nu în ultimul rând, răcoritor datorită apei minerale naturale, ingredientul de bază din compoziția Wet.

Wet is better și pentru că:

  • Are arome naturale extrase direct din fructe
  • Nu conține gluten, conservanți, coloranți și îndulcitori artificiali
  • Are un conținut foarte scăzut de calorii: 99 kcal per 330 ml
  • Conține 4,5% alcool (origine agricolă)
  • Wet este disponibil într-o varietate de arome, alese în urma unui studiu realizat pe consumatorii din categorie: Peach, Minty Lime, Grapefruit și Mango. Toate cele patru arome sunt ilustrate printr-un design unic al dozelor de 330 ml și în ton cu aromele comercializate. Wet se bea doar foarte rece sau cu gheață pentru a-i pune în valoare gustul, iar publicul să se bucure de cât mai multe momente răcoritoare Wet.

Pentru a afla mai multe despre detalii despre produs, vizitați website-ul de brand www.wetseltzer.com.