Cine sunt câștigătorii probei de dublu a celei de a XV-a editii a Circuitului Național FRT – Trofeul Dr. Oetker

 


Perechea Karlo Piticaru/ Rafael Marin a câștigat cea de-a XV-a editie a Circuitului Național FRT – Trofeul Dr. Oetker, după ce a învins în finală, cu scorul de 6-3, 6-3, dublul Patrik David Bolduț/David Cercel.

Perechea Maria Pop/ Veronica Cervac a câștigat cea de-a XV-a editie a Circuitului Național FRT – Trofeul Dr. Oetker, în urma neprezentării în finală a dublului Ștefania Boroș/ Medeea Fereștean.

“Trofeul Dr. Oetker a venit cu o mare surpriză și o mare bucurie, pentru prima dată la startul competiției am avut turnee de calificare, atât la fete, cât și la băieți. Dacă până anul trecut am avut Circuitul Național Trofeul Victor Hănescu, anul acesta s-a trasformat în Circuitul Național Trofeul Dr. Oetker. Ne bucurăm că în acest an am organizat la Tenis Club Curtea de Argeș competiții de nivel ridicat, atât pentru copii și juniori, cât și pentru seniori. Sperăm ca toți copiii să fie mulțumiți de condițiile pe care le oferim aici, ei primind premii în bani și suprize dulci Paula Pudding și Pizza Ristorante oferite de sponsorul principal Dr. Oetker. La toate competițiile unde Dr. Oetker este sponsor, avem numeroși participanți valoroși. Terenurile sunt foarte bine puse la punct și nici ploaia nu a perturbat buna desfășurare a competiției, sportivii putând să-și arate îndemânarea“, a declarat Directorul Turneului, Gheorghe Borțan.

“Cred că fiul meu (n.r – David Cercel) s-a descurcat foarte bine, a fost un meci bun, o finală frumosasă de dublu. Cred că atunci când muncești și nu cedezi, câștigi mai mult. Legat de turneu, edițiile sunt din ce în ce mai puternice. Toată lumea laudă acest turneu, participarea este numeroasă, iar nivelul este ridicat, asta s-a vorbit și în rândul părinților. Este considerat un turneu național, unde vin cei mai buni copii ai noștri. Este o bază foarte frumoasă, terenurile arată foarte bine, au făcut față chiar și la cât a plouat. Cred că fără sponsori, organizatorilor le este foarte greu. Dr. Oetker este unul dintre cei mai importanți sponsori nu numai ai acestui turneu, ci al tuturor competițiilor importante din tenis. Un rol foarte important în tenis îl au sponsorii și oamenii pasionați de sport“, a declarat Alina Tecșor Cercel, vicepreședinta FR Tenis.

Joi, 26 august, începând cu ora 9:00, la Tenis Club Curtea de Argeș sunt programate finalele de simplu a celei de-a XV-a ediție a turneului Circuitul National FRT – Trofeul Dr. Oetker, care se vor disputa între Ștefania Boroș – Maria Pop (la fete), respectiv Patrik David Bolduț – Albert Pipie (băieți).

Organizatorul Circuitului Național F.R.T. – Trofeul Dr. Oetker pentru categoria de vârstă 12 ani, băieţi şi fete, categoria A – FRT este Tenis Club Curtea de Argeş. Partenerul oficial al turneului este Dr. Oetker Romania, în timp ce sponsori sunt Euro Tehno Group şi Macromex. Parteneri media sunt Radio Argeș Expres şi ziarul Argeș Expres, în timp ce promotorul turneului este Harmony Advertising.

 

Pe site-ul Turneului – http://www.astenisclub.ro/trofeuldroetker, cât și în social media – pagina de Facebook Tennis Junior Stars, se vor regăsi știri și informații actualizate pe toată durata desfășurării competiției.