Sănătate și bucurie prin sport – Emisiune Business Philosophy

  Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33 a avut-o ca invitată pe instructorul kinetoterapeut Rita Anfimov, business women de succes, informează sportm.ro.

“Sănătate și bucurie prin sport” a fost tema Emisiunii moderate de Romeo Chiriac, după numele evenimentului care va avea loc la Sala Polivalentă din București.
“Sanatate si bucurie prin Sport” Locatia: Sala Polivalenta Bucuresti, 2 – 3 decembrie Organizator : Federatia Romana Takewando WT CEO Apostol Constantinescu Partener: Kangoo Jumps Romania CEO Kinga Sebestyen Din program fac parte printre altele:
  • Takewando
  • Kangoojumps – antrenament , dance , show , concurs , prezentare moda
  • Sabie
Probe aplicativ sportive
  • Fashion show Costume/port IE /ciorapi
  • Premii pt cel mai frumos costum
  • Prof. nai Georgiana Pana
  • Mariana Birica interpret si colectionar 300 costume populare
  • Dinu Camelia/Sebi Fetes Coreografi “Sobis”show pe ghete /fara ghete – stíl popular
  • Antrenament popular Senior training echipa “Frumosul romanesc “ cu instructoarea Rita Anfimov
  • Prezentare de moda IE si ciorapi Diamond by Adesgo CEo: Corina Gaftoi
Vor fi premiate cele mai frumoase costume populare . Premiam copii/adulti care fac prima oara sport: takewando, sabie, kangoo jumps, dansuri
De asemenea, în cadrul emisiunii s-a vorbit despre industria sportului, având ca studiu de caz Kangoo Jumps.
România, în Cartea Recordurilor Romania a intrat in Cartea Recordurilor dupa participarea activă a celor 1657 de persoane la kangoo jumps. Făcnd posibilă depäśirea semnificativă a recordului deţinut anterior de Germania. Un eveniment de o asemenea amploare a fost gândit de echipa KAPO: Kinga Sebestyen, Alin Iova, Pusa Maria Farcas şi Olivia Ligia Burta Duminica, 13 octombrie, in Oradea. Peste 1500 de persoane, din intreaga tara si de peste hotare, s-au inscris si au participat la cea mai mare ora de Kangoo Jumps din istorie.
  • din anul 2010 organizează în fiecare evenimente caritabile, prin intermediul Kangoo Club România, sub denumirea “Kangoo Jumps pentru viaţă”. Împreună cu Asociaţia “M.A.M.E.” sumele strânse fiind donate persoanelor nevoiaşe.
“Kangoo Jumps este sportul sanatatii si al fericirii!
  • Ghetele autentice Kangoo Jumps au fost create in scop de recuperare medicala, astfel ca nu doar ca protejeaza articulatiile si coloana la sarituri. Dar lucreaza musculatura per ansamblu si ard grasimea mult mai repede decat in cazul altor sporturi.
  • s-a demonstrat beneficiile extraordinare ale acestui sport asupra sanatatii a numeroase de persoane cu diverse afectiuni, prin studiul medical KAPO – Sanatate pe ghete.
  • Kangoo Jumps facut corect, cu instructori acreditati si ghete originale, aduce beneficii indiscutabile asupra sanatatii si a siluetei.

Programele KAPO

Alături de echipa de medici KAPO, Olivia Burtă, Alin Iova şi Puşa Dorina Fărcaş, şi de un medic psiholog, s-a analizat cum influenţează sportul, în speţă Kangoo Jumps, starea psihică a celor care îl urmează Ce este Kangoo Jumps? Kangoo Jumps este un brand de top recunoscut la nivel mondial pentru antrenamente bazate pe recuperare medicală și sportivă, realizate pe ghetele special dezvoltate pentru acest lucru. Viziunea Kangoo Jumps este de a crea un nou mod de viață care să combine sănătatea, fitnessul și distracția. Ghetele sunt concepute pentru toate vârstele și nivelurile de antrenament și cel mai important, sunt foarte ușor de utilizat. Acestea sunt rezultatul a peste 20 de ani de studii și dezvoltare și au fost create pentru a face antrenamente sigure și foarte distractive. Ghetele oferă o metodă sigura și eficientă pentru dezvoltarea musculară, îmbunătățirea sistemului cardiovascular, reducerea excesului de grăsime rapid, încetinirea procesului de îmbătrânire, asigurând fermitate pielii, promovarea echilibrului postural ideal, creșterea densității osoase, combaterea stresului prin eliberarea endorfinelor.