Taste of Belgium. Gofre și cartofi prăjiti belgieni în România – Emisiune Business Philosophy



 Tema emisiunii Business Philosophy de la Canal 33, programată joi, 17 noiembrie, de la ora 22:00, este “Taste of Belgium. Gofre și cartofi prăjiti belgieni în România”.

Gofre și cartofi prăjiti belgieni, în România”. Este vorba despre cazul unui român  special din Diaspora, care a investit în România, informează sportm.ro.

 

Fost Șef al Comunității Românești din Belgia, Titus Marin, a fost preț de peste un sfert de secol un cunoscut antreprenor la Bruxelles. Dar și Președinte al Organizației Internaționale Media pentru România.

Animat și de dorul de casă, Titus a adus în România gofre-ul și deliciosii cartofii prăjiți belgieni, prin Taste of Belgium.

Dar și din dorința de a oferi românilor produse de calitate l-a determinat să construiască acest brand, Taste of Belgium.

Ca o validare a calității lor, preparate Taste of Belgium au putut fi degustate la NEVERSEA, Untold, Salonul Auto București și Indagra. Și urmează și la Târgul de Crăciun din București.

Alături de moderatorul Romeo Chiriac, în studio se va afla și Adina Rizea – Director de Marketing Taste of Belgium. Iar terapeuta Ileana Vlăduț  va prezenta rubrica Alegeri Potrivite.

 

Specialistii apreciază ca cei mai buni cartofi din lume sunt cei făcuți după rețeta belgiana. Iar acest preparat culinar urmeaza să fie propus sa fie trecut in patrimoniul mondial UNESCO.