România, țara cu numărul 111 din portofoliul Travel Blue Group

Liderul mondial pe piața de accesorii de călătorie a intrat recent și pe piața din România. Astfel, românii care adoră vacanțele își pot achiziționa cele mai ingenioase accesorii de călătorie chiar din țara natală. Travel Blue Group a fost înființat la Londra în 1987, iar în acest moment este prezent pe cinci continente, în 111 țări.

 


 

 

Începutul acestui an vine cu vești bune pentru iubitorii de călătorie. Cele mai cunoscute accesorii de călătorie la nivel mondial se pot cumpăra acum și din România. Produsele sunt disponibile în catalogul “Shop on Board” distribuit de Uplift Aviation în zborurile companiei Tarom.

 



“Ne-am dorit tare mult să pătrundem pe piața din România deoarece românii sunt mari iubitori de călătorii. Extinderea în România face parte din strategia noastră de dezvoltare în Europa. Venim în întâmpinarea publicului nostru cu o paletă diversificată de accesorii de călătorie. Experiența grupului de 36 ani se reflectă în calitatea produselor. La Travel Blue, consumatorul găsește absolut tot ce are nevoie atunci când trebuie să plece într-o călătorie”, a spus Ioana Diaconescu, Country Manager România, Travel Blue Group”.